Η Υπηρεσία της «Καθημερινότητας» πάει Δ.Ε.Θ.

Η Υπηρεσία της «Καθημερινότητας» πάει Δ.Ε.Θ.

Δυναμικό παρών στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα δώσει και φέτος η δομή της «Καθημερινότητας». Η υπηρεσία θα προβάλει το έργο που έχει παραχθεί μέχρι και σήμερα σε δικό της περίπτερο, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Helexpo.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν αναλυτικό έντυπο πληροφοριακό υλικό και να ενημερωθούν ενδελεχώς για τους σκοπούς της πλατφόρμας www.kathimerinotita.gov.gr, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν επί τόπου ηλεκτρονικά, σε πραγματικό χρόνο, την τυχόν υπόθεσή τους ούτως ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εύρεσης λύσης μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών.

Από τις 9 Φεβρουαρίου του 2017 που δημιουργήθηκε η πλατφόρμα της Καθημερινότητας μέχρι και σήμερα, έχουν υποβληθεί 12.800 υποθέσεις, εκ των οποίων έχουν περαιωθεί οι 9.341 (ποσοστό 73,1%), έχουν παραπεμφθεί προς επίλυση οι 2.125 (ποσοστό 16,6%), βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας οι 326 (ποσοστό 2,6%), ενώ έχουν απορριφθεί οι 960 (ποσοστό 7,5%), κυρίως επειδή δεν ενέπιπταν στις αρμοδιότητές μας. Η πλειοψηφία των αιτημάτων αφορά κατά σειρά, ζητήματα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

ΔΤ 5-9-2018

Tags: