Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο της «Καθημερινότητας»

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο της «Καθημερινότητας»

Στο περίπτερο που λειτουργεί η δομή της «Καθημερινότητας» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τον υποδέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης και οι συνεργάτες του.

Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία της δομής, που έχει ήδη υποδεχθεί πάνω από 6.000 υποθέσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, με τον αριθμό να μεταβάλλεται διαρκώς, καθώς η ιστοσελίδα λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Στάθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ιστοσελίδα kathimerinotita.gov.gr μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενημερώθηκε για τις επιτυχίες και τις δυσχέρειες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και επιβεβαίωσε τη συντονισμένη λειτουργία της δομής με τα αρμόδια κάθε φορά υπουργεία. Ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη εντατικοποίησης της δουλειάς και δεσμεύτηκε στη λήψη κάθε μέτρου στην κατεύθυνση ενίσχυσης της δομής και της αποτελεσματικότητάς της.

Στο καλαίσθητο περίπτερο της «Καθημερινότητας» διανέμονται φυλλάδια με πληροφοριακό υλικό για τη λειτουργία της πλατφόρμας, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να καταθέσει την υπόθεσή του ηλεκτρονικά, σε πραγματικό χρόνο, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρίσκονται στο χώρο.